Γιώργος Παπαδάκης: Αυτό με ενόχλησε στη συμπεριφορά του Ντίνου Σιωμόπουλου

0
19

Ο Γιώργος Παπαδάκης άνοιξε την καρδιά του κι έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο τι τον ενόχλησε στον Ντίνο Σιωμόπουλο, ο οποίος μετακόμισε στο ONE.
«Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που σχεδόν όλη η πρωινή ζώνη είναι από παιδιά που έχω συνεργαστεί. Παιδιά που το ξεκίνημά τους στη δουλειά και στην τηλεόραση το κάνανε μαζί μου. Δεν είναι χαρά αυτό; Είναι μεγάλη χαρά! Λένε κάποιοι “να φύγει αυτός, μεγάλωσε, να έρθει κανένας νέος άνθρωπος”.
Έρχονται νέοι άνθρωποι και στη συνέχεια τους παίρνουν τα άλλα κανάλια. Δεν τσακωνόμαστε και φεύγουν, τους ζητάνε τα άλλα κανάλια, όπως έγινε και με τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι μου το είπε μόλις τελείωσε η εκπομπή. Τελειώσαμε Παρασκευή και μου το είπε αμέσως μετά. Τον ζήτησαν από το ONE πήγε.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, για παράδειγμα, μετά από 12 χρόνια συνεργασίας ήρθε και μου είπε “Γιώργο, θέλω να κάνω κάτι δικό μου πια”, το 2004. Το εκτίμησα ιδιαίτερα», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΣΙΩΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here