Γιατρός δολοφόνησε 25 ασθενείς χορηγώντας τους υπερβολική δόση φαρμάκων

0
4

Κανείς στο νοσοκομείο δεν είχε αντιληφθεί ότι ο συμπαθής γιατρός Ουίλλιαμ Χάσελ, έκρυβε μέσα του το πρόσωπο ενός παρανοικού δολοφόνου. Ο Χάσελ που ήταν πάντα πρόθυμος να κάνει βάρδια στις εφημερίες του νοσοκομείου δεν είχε κινήσει τις υποψίες.

Όποτε αναλάμβανε κάποιον ασθενή από τα «επείγοντα» του χορηγούσε υπερβολική δόση παυσιπόνων με αποτέλεσμα ύστερα από λίγο ο ασθενής να παθαίνει σοκ και τις περισσότερες φορές να πεθαίνει. Οι περιπτώσεις δεν ήταν μια και δύο αλλά 25 και εάν δεν είχε βρεθεί μια νοσοκόμα να τον δεί να χορηγεί την υπερβολική δόση και να κάνει καταγγελία, είναι πολύ πιθανόν ο Χάσελ να μην είχε περάσει πειθαρχικό, να μην είχε απολυθεί από το νοσοκομείο και να συνέχιζε να σκορπά το θάνατο.

Ειδική επιτροπή του νοσοκομείου εξέτασε την καταγγελία και διαπίστωσε πως τουλάχιστον 25 θάνατοι στο νοσοκομείο συνέβησαν ενώ είχε βάρδια ο συγκεκριμένος γιατρός. Η υπογραφή του στα φυλλάδια των ασθενών που πέθαναν κίνησαν τις υποψίες.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος όμως τα στοιχεία είναι ατράνταχτα και όλα δείχνουν ότι ο Dr Χάσελ δολοφόνησε για άγνωστους λόγους τους ασθενείς του. Το κίνητρό του δεν έχει διευκρινιστεί, θα υποβληθεί όμως σε ψυχιατρική εξέταση και θα ανακριθεί από τους αστυνομικούς.

ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here