Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού: Διοργανώνει για 6η χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

0
97

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι για μαθητές/τριες των Δημόσιων & Ιδιωτικών Σχολείων του.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές & μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων & Λυκείων, Δημόσιων & Ιδιωτικών Σχολείων, στον Δήμο. Επίσης μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου που φοιτούν σε σχολεία άλλων Δήμων καθώς και αθλητές του συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 5 παρτίδες συνολικής διάρκειας 30’ λεπτών η κάθε μία (15’ για κάθε παίκτη) με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους :

  • δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 11 Απριλίου,  ΜΟΝΟ στο e-mail :[email protected], δηλώνοντας :
  • ονοματεπώνυμο, σχολείο, έτος γέννησης, τάξη, τηλέφωνο και αρ. δελτίου Ε.Σ.Ο., εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σκακιστικό σύλλογο (πληροφορίες, κ. Κώστας Τσιάμης, Προπονητής Σκάκι, τηλ. 6977-220309)

Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για το Νηπιαγωγείο, κάθε τάξη του Δημοτικού & του Γυμνασίου και ενιαίος όμιλος για τις τρεις τάξεις του Λυκείου (δείτε αναλυτικά την Προκήρυξη, εδώ).

Οργανωτική Επιτροπή

  1. Παντελής Ξυριδάκης, Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού
  2. Μαρία Τρέζου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
  3. Γεώργιος Τσιάμης, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού»

Η τελετή λήξης και απονομής των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 14.30 αμέσως μετά από τους αγώνες, όπου θα βραβευθούν με ΜΕΤΑΛΛΙΑ (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) οι πρώτοι κάθε ομίλου & κάθε τάξης καθώς και το πρώτο κορίτσι. Επίσης θα απονεμηθούν ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πότε : ώρα έναρξης αγώνων 10:00 και λήξη στις 14:00
Που : 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ψυχικού, 25ης Μαρτίου & Νικ. Παρίτση, 2, Νέο Ψυχικό

Όπως κάθε χρόνο, το Σχολικό Πρωτάθλημα διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here