Αιγάλεω: Ανατροπή στην υπόθεση της φοιτήτριας -Φωτο από σατανιστικές τελετές

0
77

Δολοφονία βλέπουν οι γονείς της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η φοιτήτρια εισέπνευσε αέριο γέλιου με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ δεν βρήκε ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Οι γονείς της κοπέλας ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές.

Τα εν λόγω στοιχεία διαβιβάστηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Οι γονείς αμφισβητούν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, επικαλούμενοι μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας, ο οποίος φέρεται να άκουσε φωνές από το διαμέρισμα της 22χρονης στο Αιγάλεω. Παράλληλα, υποστηρίζουν πως δεν είναι ο γραφικός χαρακτήρας της κόρης τους στο σημείωμα που φέρεται να άφησε και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

Ο εισαγγελικός λειτουργός που παρέλαβε τη μήνυση έκρινε ότι κάτι ύποπτο κρύβεται πίσω από τον θάνατο της φοιτήτριας και έδωσε εντολή στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να διερευνήσει εξονυχιστικά την υπόθεση.

Μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, είπε: «Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας».

«Έχουν σβηστεί οι κλήσεις και οι εγγραφές από laptop, iPad και άλλες συσκευές. Έχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», πρόσθεσε.

Όπως λέει ο δικηγόρος, ανάμεσα στα πράγματα που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι και μια φωτογραφία της άτυχης Αρετής με μία άλλη κοπέλα. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας:

«Βρέθηκε μία φωτογραφία της κοπέλας με μία άλλη, που μπορεί να είναι και φίλη της, μια συνομήλική της, μία selfie όπως λέγεται και, στη συνέχεια, μέσα από έναν αριθμό φωτογραφιών, η κοπέλα αυτή βρέθηκε να συμμετέχεις σε απεικονίσεις με διάφορα στοιχεία, που θεωρούνται στοιχεία λατρείας τέτοιας μορφής οργανώσεων (σατανιστικών). Η κοπέλα ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν είχε παρέες, ούτε κάποια συγκεκριμένη παρέα, ενδεχομένως, η μοναδική παρέα να ήταν αυτή η κοπέλα».

Και καταλήγει ο δικηγόρος: «Η σκέψη μου οδηγείται στο ότι πρέπει να ερευνηθεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου, γιατί έχουμε ως δεδομένο από το κινητό της κοπέλας ότι οι τελευταίες κλήσεις που έχουν διαγραφεί τοποθετούνται, η ενέργεια, δηλαδή, της διαγραφής των αρχείων, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, 23, Μαρτίου. Γιατί μετά τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, έχουμε τρεις κλήσεις που έγιναν από τους γονείς της. Εάν λοιπόν ο χρόνος του θανάτου μπορεί να τοποθετηθεί και είναι την Πέμπτη για παράδειγμα, ή την Παρασκευή, αντιλαμβάνεστε ότι το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι υπάρχει παρουσία τρίτου στο διαμέρισμα μετά το θάνατο. Στη συνέχεια θα δούμε εάν και κατά πόσον η παρουσία αυτού του συγκεκριμένου προσώπου είχε και την έννοια, είτε της διευκόλυνσης, αν πρόκειται για αυτοχειρία, στην αυτοκτονία, είτε είχε κάποιο άλλο ρόλο ενεργό στην πρόκληση του αποτελέσματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here